Dodge Challanger SRT Hellcat u rukama neiskusnog vozača, pogledajte kako je to završilo

Dodge Challanger SRT Hellcat u rukama neiskusnog vozača, pogledajte kako je to završilo

13 travnja, 2021
0 Komentari

Kada se neiskustvo spoji sa snažnim automobilom Dodge Challenger SRT Hellcat, ta kombinacija ne sluti na dobro…

Cars and Coffee druženja procvjetala su diljem svijeta unutar zadnjih par godina, ali ovaj u Lovelandu, Colorado, će zasigurno biti zapamćen po ovom nevjerojatnom incidentu. Što se točno dogodilo?

Snimka koju su snimili sudionici prikazuje Dodge Challenger SRT Hellcat kako odlazi iz Cars & Coffeea. U svom pokušaju da se pokaže i zadivi publiku, vozač je jasno dao do znanja da njegove vještine za volanom sigurno nisu nešto čemu se teži jer su 700+ konjskih snaga i hladne gume itekako loša kombinacija. Nedugo nakon izlaska s parkinga, izgubio je kontrolu nad vozilom te se sudario s pickupom kojeg je doslovce okrenuo na krov.

Srećom, ozlijeđenih u ovom incidentu nije bilo, a šteta je golema.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice bit će terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Kod terećenja Vaše kreditne kartice isti iznos pretvara se u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web-stranicama automobil.hr

Copyright © 2021. Automobil.Hr / Izdavač: Extra Dizajn
error: Content is protected !!