Nissan X-Trail (2022.) - četvrta generacija upravo predstavljena, e-POWER sustav i hi-tech oprema dominiraju

Nissan X-Trail (2022.) – četvrta generacija upravo predstavljena, e-POWER sustav i hi-tech oprema dominiraju

20 travnja, 2021
0 Komentari

Nissan je na auto salonu u Šangaju predstavio novi X-Trail koji u Europu stiže slijedeće godine…

Nissanovu ponudu upečatljivih crossovera sljedeće će ljeto (2022.) zaokružiti posve novi X-Trail koji je svijetu predstavljen danas na Šangajskom salonu automobila. Baš kao i Qashqai, temeljit će se Alijansinoj platformi CMF-C čija iznimno napredna arhitektura omogućuje ugradnju pogona e‑POWER i implementaciju najnaprednijih sustava za pomoć u vožnji, kao i veću uglađenost te dinamične performanse.

Posve novi X-Trail četvrta je generacija uspješnih SUV-ova namijenjenih obiteljima. Budući da počiva na načelima kojima prethodne generacije duguju svoj uspjeh, nudit će fleksibilnu i svestranu unutrašnjost za kupce željne pustolovina te najnovije tehnologije. Nova će inačica zadržati sklopivu treću klupu aktualnog modela, idealnu za dijeljenje dragocjenih trenutaka s obitelji i prijateljima izvan kuće, pri čemu će ostati dovoljno kompaktna kako bi se olakšalo parkiranje.

Posve novi X-Trail bit će dostupan s motorom e-POWER, jedinstvenom inovacijom iz Nissana i ključnom komponentom u strategiji inteligentne mobilnosti. Jedinstveno obilježje sustava e-Power je to da se benzinski motor upotrebljava samo za proizvodnju električne energije, a kotače pokreće isključivo električni motor. To znači da motor uvijek radi u optimalnom rasponu okretaja, čime se smanjuje potrošnja i emisije CO2 u usporedbi s konvencionalnim motorima s unutarnjim izgaranjem. Taj inovativni pogonski sklop idealan je za kupce koji žele iskusiti prednosti elektrificiranog motora, ali nisu spremni za prelazak na potpuno električna vozila.

Inačica X-Traila s pogonom na sve kotače i dalje će biti logičan izbor za pustolovne obitelji koje će uživati u njezinoj robusnoj svestranosti i naprednom pogonu koji se prilagođava svim uvjetima na cesti ili izvan nje (snijeg, makadam, blato). Kada stigne na tržište u ljeto 2022., novi X-Trail zaokružit će potpuno obnovljenu ponudu upečatljivih Nissanovih crossovera.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice bit će terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Kod terećenja Vaše kreditne kartice isti iznos pretvara se u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web-stranicama automobil.hr

Copyright © 2021. Automobil.Hr / Izdavač: Extra Dizajn
error: Content is protected !!